11 Aralık 2013 Çarşamba

BEYAZ EŞYALARIMIZ

Alışverişimizin bir diğer önemli basamağı beyaz eşyalar. Beyaz eşya alışverişi yapacak olanlara fikir olması açısından aldıklarımızdan bahsetmek istiyorum.
Öncelikle çok düşünüp taşındık ama bu beyaz eşya piyasası tam bir derya deniz. Hepsi birbirinin aynı görünüyor ilk bakışta ama aslında bir o kadar farklı özellikleri var. En sonunda işin içinden çıkamayıp tamam bu olsun diyerek seçtik, özelliklede buzdolabında çok zorlandık. Buzdolabı alırken koyacağınız yerin ölçülerini alıp gitmekte fayda var. Bizim mutfağımızda buzdolabı için 82 cm'lik yer bırakılmıştı 84 cm'lik bir dolabı beğendiğimiz halde mutfağımıza uymadığından alamadık.
Ayrıca kapı yönüne de dikkat etmek lazım bizimkisi ters açılımlı olduğundan ona göre seçim yaptık. Bazı dolaplarda yön değişimi yapılamıyormuş.
Sonunda Arçelik'te pes edip aldığımız modelin adı 2398 CNIY A++


Çamaşır makinesinde kurutmalı mı kurutmasız mı ikileminde kaldık. Kurutma makinesi ayrı olduğunda daha kullanışlı yönündeki yorumlar neticesinde eğer gerekirse ayrı bir kurutma makinesi almaya karar verdik. Ve yine Arçelik'ten 9 kilo 1000 devir A+++ 9103 HE modelini aldık.

 
Bulaşık makinesinde düşünmemize gerek kalmadı, babamın çalıştığı firmadan eşantiyon olarak geldi, buda beni fazlasıyla mutlu etti. Çünkü bizim alışveriş ikinci haftaya sarkabilirdi bir bulaşık makinesi yüzünden, bir haftada ucu ucuna yetiştirebildik.
Vestel-BMJ-XXL902-X


Ve son olarak ankastre setimiz. Onun seçimi bana ait. Cam ocak konusunda yine tereddütte kaldım ama estetik fonksiyonun önüne geçti :) 
Umarım memnun kalırız aldıklarımızdan, güle güle kullanmak nasip olur :) Ve umarım faydalı bir yazı olmuştur.

6 yorum:

  1. çamaşır makinamız aynı model canım güle güle kullan iyi günlerde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım
      sende iyi günlerde kullanırsın umarım :)

      Sil
  2. hayırlı olsun çok az kaldı güle güle kullanın biran önce 2014 gelsin ve jet hızıyla evlenelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :)
      öyle böyle zaman geçiyor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..

      Sil